Četiri savjeta za uspješan otkup zlata

Otkup zlata i srebra stoljećima je djelatnost prisutna u zlatarskom poslu, a uslugu otkupa u proteklih desetak godina, od pojave tvrtke Auro Domus kao prvog profesionalnog lanca trgovina plemenitim metalima, koristile su stotine tisuća građana Hrvatske. Međutim, oko procesa otkupa još uvijek postoji niz nedoumica, stoga ukratko objašnjavamo četiri stvari koje možete napraviti kako biste čim uspješnije ostvarili svoj otkup i prodali svoje zlato za značajan iznos u gotovini.

Continue Reading

Sedam brojki o zlatu koje bi svatko trebao znati!

Cijena zlata je promijenjiva i svakog je dana, sata, pa čak i trena drugačija. No, postoje neke druge brojke koje definiraju ovaj cijenjeni metal, ali i objašnjavaju razloge njegove popularnosti ne samo kao nakita, već i kao sredstva štednje.
0,000018 – Jedna unca zlata može se „razvući“ u žicu debljine 0.000018 centimetara, koja bi u tom slučaju bila duga punih 80 kilmetara!

Continue Reading

Sve što morate znati o otkupu zlata i srebra

Otkup zlata i srebra stoljećima je djelatnost prisutna u zlatarskom poslu, no pojavom tvrtke Auro domus u Hrvatskoj prvi je puta organizirana na pristupačan i profesionalan način, omogućivši na taj način hrvatskim građanima legalnu i diskretnu mogućnost zamjene lom zlata za isplatu odmah u gotovini. Procjenu zlata u više od 160 poslovnica Auro domusa provode educirani i ljubazni djelatnici ovlašteni za izradu ponuda za otkup zlata klijentima.

Continue Reading

Radi pružanja boljeg korisničkog iskustva stranica koriti kolačiće. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku