Sve što vas je zanimalo o dukatima, a niste imali koga pitati

Što vrijedi više – dukat ili zlatnik? Često je to pitanje s kojim se susreću djelatnici Auro Domusovih poslovnica za otkup zlata, a razlog je zapravo u činjenici da je u Hrvatskoj dukat postao sinonim za zlatne kovanice, jednako kao što je „kaladont“ postao sinonim za sve zubne paste, a „digitron“ za sve džepne kalkulatore.

Continue Reading

Iskustva iz poslovnica za otkup zlata

Otkup zlata stoljećima je prisutan u zlatarskoj branši, no tek pojavom tvrtke Auro Domus krajem prošlog desetljeća, ta se djelatnost „profesionalizirala“, uz djelatnike posebno educirane isključivo za procjenu i otkup zlatnih predmeta. Usluge otkupa zlata tvrtke Auro Domus svakog mjeseca koristi nekoliko desetaka tisuća ljudi u više od 150 poslovnica diljem Hrvatske, a iskustva koja su imali priličnosu različita – od neskrivenog oduševljenja kada im se nekoliko komada nakita procijeni na više tisuća kuna, daleko iznad očekivanja, do razočaranja činjenicom da je „obiteljsko naslijeđe“ zapravo vješta imitiacija zlata koja nema vrijednosti na tržištu.

Continue Reading

Četiri savjeta za uspješan otkup zlata

Otkup zlata i srebra stoljećima je djelatnost prisutna u zlatarskom poslu, a uslugu otkupa u proteklih desetak godina, od pojave tvrtke Auro Domus kao prvog profesionalnog lanca trgovina plemenitim metalima, koristile su stotine tisuća građana Hrvatske. Međutim, oko procesa otkupa još uvijek postoji niz nedoumica, stoga ukratko objašnjavamo četiri stvari koje možete napraviti kako biste čim uspješnije ostvarili svoj otkup i prodali svoje zlato za značajan iznos u gotovini.

Continue Reading

Radi pružanja boljeg korisničkog iskustva stranica koriti kolačiće. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku