Sedam brojki o zlatu koje bi svatko trebao znati!

Cijena zlata je promijenjiva i svakog je dana, sata, pa čak i trena drugačija. No, postoje neke druge brojke koje definiraju ovaj cijenjeni metal, ali i objašnjavaju razloge njegove popularnosti ne samo kao nakita, već i kao sredstva štednje.
0,000018 – Jedna unca zlata može se „razvući“ u žicu debljine 0.000018 centimetara, koja bi u tom slučaju bila duga punih 80 kilmetara!

Continue Reading

Sve što morate znati o otkupu zlata i srebra

Otkup zlata i srebra stoljećima je djelatnost prisutna u zlatarskom poslu, no pojavom tvrtke Auro domus u Hrvatskoj prvi je puta organizirana na pristupačan i profesionalan način, omogućivši na taj način hrvatskim građanima legalnu i diskretnu mogućnost zamjene lom zlata za isplatu odmah u gotovini. Procjenu zlata u više od 160 poslovnica Auro domusa provode educirani i ljubazni djelatnici ovlašteni za izradu ponuda za otkup zlata klijentima.

Continue Reading

Otkup zlata nije samo za nakit... Evo gdje još možete naći čisto zlato!

Zlato trenutačno drži prilično visoke cijene, a poslovnice za otkup zlata Auro Domus ponovo bilježe rast interesa građana za ovom uslugom koja je poznata po isplati gotovine na licu mjesta. Naravno, najveći udio u otkupljenim predmetima ima zlatni nakit, koji je bio sredstvo „štednje“ u situaciji kada je investicijsko zlato bilo nedostupno hrvatskim potrošačima. No, nije nakit jedino što se otkupljuje u Auro Domusu, niti jedini artikl koji sadrži zlato...

Continue Reading

Radi pružanja boljeg korisničkog iskustva stranica koriti kolačiće. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku