Iskustva iz poslovnica za otkup zlata

Otkup zlata stoljećima je prisutan u zlatarskoj branši, no tek pojavom tvrtke Auro Domus krajem prošlog desetljeća, ta se djelatnost „profesionalizirala“, uz djelatnike posebno educirane isključivo za procjenu i otkup zlatnih predmeta. Usluge otkupa zlata tvrtke Auro Domus svakog mjeseca koristi nekoliko desetaka tisuća ljudi u više od 150 poslovnica diljem Hrvatske, a iskustva koja su imali priličnosu različita – od neskrivenog oduševljenja kada im se nekoliko komada nakita procijeni na više tisuća kuna, daleko iznad očekivanja, do razočaranja činjenicom da je „obiteljsko naslijeđe“ zapravo vješta imitiacija zlata koja nema vrijednosti na tržištu.

Continue Reading

Četiri savjeta za uspješan otkup zlata

Otkup zlata i srebra stoljećima je djelatnost prisutna u zlatarskom poslu, a uslugu otkupa u proteklih desetak godina, od pojave tvrtke Auro Domus kao prvog profesionalnog lanca trgovina plemenitim metalima, koristile su stotine tisuća građana Hrvatske. Međutim, oko procesa otkupa još uvijek postoji niz nedoumica, stoga ukratko objašnjavamo četiri stvari koje možete napraviti kako biste čim uspješnije ostvarili svoj otkup i prodali svoje zlato za značajan iznos u gotovini.

Continue Reading

Sedam brojki o zlatu koje bi svatko trebao znati!

Cijena zlata je promijenjiva i svakog je dana, sata, pa čak i trena drugačija. No, postoje neke druge brojke koje definiraju ovaj cijenjeni metal, ali i objašnjavaju razloge njegove popularnosti ne samo kao nakita, već i kao sredstva štednje.
0,000018 – Jedna unca zlata može se „razvući“ u žicu debljine 0.000018 centimetara, koja bi u tom slučaju bila duga punih 80 kilmetara!

Continue Reading

Radi pružanja boljeg korisničkog iskustva stranica koriti kolačiće. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku