O nama

Auro domus je hrvatska novčarska institucija specijalizirana za trgovinu zlatom. U više od 160 poslovnica diljem Hrvatske nudi usluge otkupa zlata i srebra, prodaje investicijskog zlata i zlatnog nakita te mjenjačke usluge. Grupacija Auro domus obuhvaća i tvrtku Auro Domus Bullion Market, specijaliziranu za proizvodnju i prodaju proizvoda od investicijskog zlata i srebra te trgovinu dijamantima.

STO GODINA TRADICIJE

Skoro cijelo stoljeće prošlo je otkako je ime Dessardo postalo sinonim za kvalitetu i izvrsnost u zlatarstvu. Davne 1916. godine Renato Dessardo, kod tada najcjenjenijeg riječkog zlatara Rudolfa Giraldija, počeo je izobrazbu za majstora zlatara, a nakon stjecanja odobrenja za rad kao samostalni zlatar 1929. godine otvorio je u Opatiji svoju prvu zlatarnu. Znanje i vještine prenosile su se s "koljena na koljeno", a nakon Renata posao su preuzeli njegov sin Ivo te unuk Armin, proširivši poslovanje i u ostale gradove. Na toj je tradiciji Loris Dessardo, četvrta generacija obitelji u poslu sa zlatom, 2010. godine osnovao tvrtku Auro Domus, spojivši dugogodišnje iskustvo s potrebama tržišta, te izgradivši prvi i najveći hrvatski profesionalni lanac trgovina zlatom.

SADAŠNJOST I BUDUĆNOST TVRTKE

Auro domus danas ima maloprodajnu mrežu koja obuhvaća više od 160 poslovnica diljem Hrvatske popis poslovnica, a pod prepoznatljivim žuto-crnim znakom klijenti će pronaći ljubazne i educirane djelatnike specijalizirane za pružanje usluga procjene i otkupa zlata i srebra, prodaje investicijskog zlata i zlatnog nakita cjenik te zamjene valuta. Svoj daljnji rast tvrtka temelji na prepoznavanju potreba tržišta i daljnjem širenju svoga poslovanja te približavanju novčarskih usluga širokom krugu klijenata.

RAST I RAZVOJ TVRTKE

Strelovit rast i uspjeh tvrtke Auro Domus temelji se na istim onim postulatima na kojima je izgrađena reputacija zlatarne Dessardo - na neprekidnom praćenju tržišnih trendova, ulaganjem u edukaciju zaposlenika i inzistiranju, ne samo na ispunjavanju, nego i nadmašivanju svih želja klijenata. Na tim je osnovama Auro Domus poslovanje proširio u sve dijelove Hrvatske, te je 2012. godine dosegao prodajnu mrežu koja je brojala više od 380 poslovnica i više od 800 zaposlenika. Takvu poslovnu politiku i stav prema kupcima prepoznalo je i nagradilo i tržište, omogućivši tvrtki da 2014. godine ostvari najveći rast u konkurenciji 100 najvećih tvrtki u Hrvatskoj.

Radi pružanja boljeg korisničkog iskustva stranica koriti kolačiće. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku